BELEVINGSONDERZOEK

Wij beleven de omgeving allemaal op onze eigen manier. Vanuit onze persoonlijkheid, karakter, opleiding, achtergrond en smaak. Maar er zijn ook factoren die we gelijkwaardig ervaren. Om te onderzoeken in hoeverre en op welke punten wij onze omgeving gelijk ervaren hebben we een onderzoek ontwikkeld. Het doel van dit onderzoek is om de gemeenschappelijke factoren te bepalen. Hieruit kunnen we conclusies trekken en adequate maatregelen treffen. Het is een eenvoudige en heel effectieve manier om de verbeterpunten te definiëren en inzichtelijk te maken. Wellicht ook een middel om zaken met uw bestuur beter te kunnen onderbouwen. Het onderzoek duurt ongeveer vijftien minuten.

Voor wie zelf graag aan de slag wil hebben we een zelfanalyse ontwikkeld. Eenvoudig te downloden en in te vullen. In de handleiding staat beschreven op welke wijze u de resultaten kunt interpreteren.  

De zelfanalyse bieden wij u aan voor € 37,- inclusief BTW.

Klik hier om de zelfanalyse te downloaden.

Wilt u het liever uitbesteden dan doen wij dit graag voor u met onze uitgebreide professionele versie. Wij verzamelen voor u de resultaten en geven advies en aanbevelingen op welke punten u uw omgeving effectief kunt verbeteren. U ontvangt van ons een rapportage van het onderzoek en een telefonische toelichting. Mocht u de analyse liever persoonlijk bespreken? Dan kan dit in IJsselstein zonder meerkosten of op uw school. Wij rekenen dan wel de reistijd en de kilometerkosten.

De professionele versie kunnen wij u aanbieden voor € 247,- inclusief BTW.

Klik hier om de uitgebreide professionele versie te downloaden.